Monday, January 25, 2010

2010 tuleb „pluuto“ aasta!

Esimese postituse püstitamine on üks ilge piin. Kas minevikust rääkida tohib? Kuna see aasta on juba nii palju huvitavaid asju juhtunud, oleks lausa patt neid siin mitte mainida. Teen siinkohal kiire ülevaate:

Aastavahetus-sünnipäev ehk siis neljapäeva õhtu vastu laupäeva õhtut. Vinge ja rahvusvaheline seltskond, „Siit saab veel!“, Maailm ja Lazers, aasta esimene korralik graind by Peeter, roosad küüned jne… kõik see, et lõpuks jõuda 27nda Levelini (loe: level twenty seven).

3.jaanuar ja 15 km ujumine @ Aura! USK ja TriSmileTeam tugeval toetusel sai kergelt hullumeelne asi ette võetud ja ca 4,5 h hiljem ka lõpetatud. Kõik 16 suuremat ja väiksemat amfiibi, kes vette läksid, sooritasid tugeva eneseületuse. TriSmileTeam´i mehed, kes muidu harjunud ujuma 2-3 km, läbisid minu teada 5-8 km. USK kalad ujusid 12 km. Koos minuga lõpetas 15 km veel 3 ujujat. Sujuvalt oli kõige kiirem hetkel ujumisest taandunud ja õpingutele pühenduv Kärt 4 h 25 min. Järgnesid Alar aka „Säm“ ja Jaan-Erik ja kõige lõpuks jõudis kohale ka minu kloorine keha. Väike link üritusest:



7.jaanuari juuksuritrauma! Kunagi sügisel, täpset kuupäeva nüüd raske meenutada sai üks järjekordne kokkulepe sõlmitud. Mulle ei meeldi kasutada sõna „kihlvedu“. Pidin ennast 2009 aasta lõpuni juuksurist eemale hoidma, saamaks vastu selle lõputu piina eest autopesu nii seest kui väljast. Ära küsi, miks just selline kokkulepe, ju siis oli tegemist neljapäevaga http://www.klubimaailm.ee/ ! Tegelikult on jutt lühike… olen hakanud kergelt kiilanema! Welcome to the big-boy life! Mul on juba uus krediitkaart (ISIC kaart on ajalugu), maksan õppelaenu tagasi ja õhtuti enam Ülikooli Raamatukogus ei hängi. Sellist elu ma vist siiski soovisingi 

16-17.jaan Otepää MK ja tugev suusa nädalavahetus. Hea kui Sul on sõbrad, kes omavad elamist Otepää ligidal, annavad Sulle süüa, viivad Sind õhtul peole ja toovad sealt koju magama. Laupäeval tegin iseseisvalt 35 km suuska ja sörkisin 10 km peale (nö. kerge ülemineku treening). Seejärel sõitsin Otepääle Indreku, Anu, Martini ja Kai juurde. Käisime korra ka legendaarses Comeback´is. Jõudsime enne 22 juba sinna, siis oli seal veel mõistlik. Kella 00ks oli tunne, et pool Eestit on kohal. Kuidagi õnnestus mul seal ennast rääkida järjekordsesse treeneri ametisse aga sellest kuulete vast järgnevates postitustes. Kella 02ks viidi mind koju magama, sest hommikul oli ees ootamas Otepää-Palu 46-47 km. Indreku, Martini ja Ivari toetusel. 3 tundi sai päikselises Lõuna-Eesti maastikul liigutud. Jõle hästi maitses marmelaad! Tagasi sõites tegin kiire stopi Merano Pizzas, kus kohatsin Hawaii Urmast.

Tutvustan Teile ka oma viimast valikut: http://www.archies-stuff.com/images/digital-ixus-100-is-red-fsl.gif
Postituste illustreerimiseks soetatud uus mänguasi. Esimesed pildid ja videod tehtud. Tänud Assarile, Rainile ja Erikule...

Tänan tähelepanu eest! Järgmised teemad juba jooksvalt 
Priit

1 comment: