Thursday, February 14, 2013

Tartu Maratoni eel 2013

Õhtust! Selle hooaja esimene võistlus siis kohe-kohe ukse taga. Vastan siinkohal siis kiirelt, mis seisud enne lahingusse minekut esinevad.

Suusad on mul esimest korda elus minu enda omad. Võiks isegi juba öelda "vanad-head" Fischer RCSid. Seekord ei pea teistelt laenama ja siis esimestel kilomeetritel hinge kinni hoidma. Ära proovitud carbon kraam. Minusugusele "lumearmastajale" piisavalt head. Ega Fischer vist paremaid hetkel ei teegi.

Suusakepid endised "vanad-head" paar cm pikemad, et ikka paaristõukel saaks jõudu kasutada. Suusasaapad veel vanemad ja paremad Salomon Pilot.

Vorm on eelmise aastaga sarnane, kollane. Eelistaks siiski punast, aga mis Sa teed. Samas kui teised copy-ja-paste´vad, siis peab hea olema :)

http://priitsalumae.blogspot.com/2012/12/edu-valem-kopeeri-ja-taiusta-2-seeria.html

Energia osas eelistan kodumaist kaerahelbe pudru. Moosi ja jogurtiga. Rajal lähevad käiku mõned geelid. Hetkel veel täpsustamisel. Aga see aasta on mul olemas oma geeli-sponsor. Täpsemalt ei saa hetkel saladuseloori avada.

Suusapõhjade eest on siiamaani kandnud hoolt T.S. Maratoni salarelva kannab suuskade alla K.K.

http://www.hawaii.ee/?id=86818&tpl=1005&year=2013 

Distantsi mõõdab ja tagasiside annab Garmin 910XT.

Suusataja kohta on suusakilometraaž kesine, aga jõusaalis, ujulas ja jooksurajal olen ennast vormis hoidnud. Umbes kord nädalas on olnud kurk haige, palavikku pole õnneks olnud. Selle põhjal ei saa seis halb olla.

Stardinumber 129! Eesmärk on eelmise aasta tulemus üle sõita, aga ega enne ei saa hõisata, kui A proovi tulemus on käes.


Ilusat sõbrapäeva :)

2 comments:

  1. Kas Sa oled lasknud rindu suurendada või see ainult tundub pildilt nii?

    ReplyDelete
  2. kui hakkama ei saa, siis tuleb masinaklassi vahetada

    ReplyDelete