Tuesday, July 13, 2010

Olukorrast kuumas!

Päris mõnus on! Stabiilselt üle 30 kraadi, pilvitu, sademetu, tuuletu... nagu Vahemereäärne kliima. Sellega võiks ju päris ära harjuda. Kas tõesti on lõpuks kaua oodatud kliimasoojenemine meieni jõudnud? Kui nüüd talve oleks korralikult 4 kuud, lund ja miinust. Suve kütaks nagu hetkel 5 kuud ning sügis ja kevad võiks kahepeale 3 kuuga hakkama saada. Ma ei käiksi siis vist enam lõunalaagrites.

Eile ujusin Saadjärves nagu basseinis, no ei hakanud külm. Väiksemates järvedes on soojakraade üle 25. Lõpuks ometi on ka Eestis Triatlonis kalipso keelatud :) Muidugi rattas ja jooksus läheb vedelikku topelt koguseid. Täna hommikune 80 km ratast + 10 km jooksu = 2 suurt pudelit, 1 Coca, 1 mullivesi, 1 väike pudel jooksule. Sööki pead vägisi alla vägistama...

Kui veeremistel muidu veits pahandad tuule peal, mis siis et tuul on tugeva ratturi sõber... siis täna oli kohati vastutuul lausa joovastav... Müts maha ka võistluste korraldajate ees. Arvatavasti peab palju ümberkorraldusi tegema joogi- ja muude energiapunktide osas. Selleks et kõik ikka õnnelikult finishisse jõuaks, sest kõike seda kraami endaga kaasas kanda ei suudaks...

Üks asi tegelt käib närvidele ja see on pigi sõiduteedel. Ja siis veel see idee seda kruusaga katta. Sõiduringe aja luubiga taga... aga anname Eestile siin koos Euro tulekuga aega kohandada ka oma teeehitust vastavalt uuele kliimale :)

Teine asi käib ka veel närvidele... kodus on mega palav olla. Eilne öö möödus mul ebameeldivamalt kui 3 tunnine treening keskpäeval. Külm dush non-stop! Joome non-stop!

No comments:

Post a Comment