Monday, September 26, 2011

Rattamaratonid ja Neliküritused 2011

Peale suhteliselt edukat Tallinna Maratoni, olen oma jooksu-jalgadele puhkust andnud. Kahjuks pole mu ratta-jalad puhkust saanud. Tartu Maratoni ja Kõrvemaa Nelikürituste viimased vaatused pidi veel ära vaatama.

Ühtpidi tulid mõlemad Rattamaratonid kergemalt kui kunagi varem. Vorm oli hea aga realiseerimisoskust pean veel harjutama. TRMi stardis jäin liialt uimerdama ja pidin sellepärast hiljem kolepalju sikutama, et end TOP100 gruppi paigutada. Kogu see tegevus aga küpsetas mind korralikult ja viimased 30 km liikusin juba sääse-häälel ja lõpus suutsin grupist veel maha ka jääda. Grupp lõpetas kohad 82 ja edasi, mina ca 1,5 min hiljem ja naksti sajast väljas. Esimese naise tiitel siiski kaelas :) ja elu kiireim TRM!

Nelikus suutsin kokkuvõttes oma kõrget 2. kohta hoida. Näeme siis 1.okt "Ahjus"

Suured tänud Scott 29erile, kes mind lõpus paljudest kohtadest poole kergemini läbi veeretas!

Kõrvemaal seevastu poole lühem maa ja nagu arvata oligi - eraldistart! Stardis legendaarne munemine, kruusakal jõudsin teise suuremasse punti. Esimesel võimalusel liikusin ette ja keerasin gaasi põhja. Poolel maal oli järel vaid 5 tugevat. Kuna sõit oli märg ja libe, oli ees palju turvalisem sõita. Geeli ei jõudnud võtta, jõin 3 lonksu.

Tänud Svenile ja Scott Scale 30.

Neliku kokkuvõttes ei suutnud poodiumile tõusta. Oleks pidanud tegema imesõitu, kevadine nõrk jooks andis siiski tunda. Hea meel selle üle, et mängisin olulist rolli Aimari teise koha üle - "Istud taga ära, oled teine!" :)

Kuna teen nelikuid pigem treeninguteks ja eesmärgiks oli olla mõlemas TOP6, siis 2. ja 4. koha üle on vaid hea meel.

No comments:

Post a Comment