Monday, April 26, 2010

Sportlik nädalavahetus...

Vol.1: Kõrvemaa Kevadjooks, 16 km! Lõbus päev koos Luhatsi, Kadri, Kaido ning paljude teiste sportlike inimestega. See aasta oli plaan end mitte kohe "kooma" joosta ja pigem hoida ennast läve peal ning lõpus paar viimast kilomeetrit jalad kõhu alt välja tuua. Aeg 1 min kehvem kui eelmine aasta (59:19) aga koht seekord 6. Krossijooksu Eestikad olid esiotsa tühjaks teinud. Kiiremad lasid kiirelt jalga, jättes mind rahulikult oma jooksu nautima. Siim oli see aasta kiire ning Luhats jooksis ilusa stabiilse jooksu! Mul hea meel... :)
Vol.2: Swedbank Xdream I (Saku)! Tiimiks endiselt ISC Adventure Team ja kaaslateks Randy ning Urmo. Hommikul olin veel Kõrvemaast kange, tundsin ennast kui 80 aastane, ärkad-siirdud-tõused-teedpaarsammu-puhkad. Õnneks tõid kreemid mind tagasi 20ndatesse.
Võistlus ise ei olnud raske aga ma ise polnud seekord päris südamega asja juures. Olin nagu Charlie allolevas videos:



Olenemata muutlikust tujust läks meil siiski edukalt. Kanuu etapi lõpus oli meil kätte võidetud piisav edu. Pidi vaid läbi raba võidu ära vormistama. Väikse vea tõttu jäime sinna kahjuks kauemaks. Pole midagi teha, seiklussport on juba kord selline. Paaril korral vajusin põlvini laukasse ja äärepealt oleks kaotanud oma parema tossu. Lõpuks siiski kõik hästi, trahvi ei saanud ja tervelt finishis. Kokku 6,5 h seiklust!
Võtame nüüd päeva kergelt! Teisip ootab mind juba Roosi... :)
http://www.hawaii.ee/?id=1206&PHPSESSID=d8981c75c5c5f152ab1cf4819edac781

3 comments:

  1. hullult nõme video :D
    ei oska arvatagi, kuidas sellise leidsid :)

    ReplyDelete
  2. Kui just saladus pole siis, mis kreemi(de)st jutt- Tavapärane Fastum või hoopis Horse Power?
    Tahaks ka veel kunagi 20ks :)
    Siim

    ReplyDelete
  3. Lihashooldus kreemitamise näol hakkab pihta juba vahetult peale võistlust. Igast erinevad Muscle Relaxid (Born, Deep Reliefe jne). Hommikul juba soojendavad kreemid, soovitavalt koos beebiõliga, mis hoiab sooja. CapsiCamid, Finalgonid jne on selleks liiga vänged ja reeglina ei jõua lihasesse. Hobusesalvi pole kunagi kasutanud.

    ReplyDelete