Monday, July 04, 2011

Puhkus :)

Sellest tuleb üks pikk ja mitte kuigi loogiline postitus! Lasen kiirelt viimased 3 nädalat läbi... pildid räägivad rohkem kui mina :)

Viljandi Triatlon, Eesti karikasarja II etapp, võit koju! Võistluse tase polnud just kõige kõrgem aga kergelt see ei tulnud. Ujumises pidas õmmeldud krõps vastu ja probleeme ei olnud. Viimasel sirgel tuli põhi kiirelt vastu ja seal hüpates tekitasin endale 2-3 lõikehaava taldade alla. Järgmiseks aastaks mõtteainet korraldajale...
Plaanis oli ujumises-rattas pingutada ja jooksus juba kergemalt võtta. Kauge sai mulle saba peale ja rattas armu ei antud. Peale Mellistet tehtud treeningud olid veel jalas ja värskus puudus. Õnneks väga pikaks vahe ei kärisenud ja jooksma sain juba suht turvalise kaotusega. Jooksin ca 1 min kehvemini kui tavaliselt.

Tõusin karikasarja liidriks, võrdselt Suurkiviga. Järgmine etapp Valga EMV Half-Ironman´s on juba puhtalt minu ala ja selle hooaja üks põhistarte... :)
Edasi Pärnusse ja sealt Virtsu Jaanipäevale. Sellest sündmusest pole midagi tarka rääkida...
Tagasi Pärnu ja muulile. Ca 2 km kividel, 1,5 tunnine matk täis tasakaalu plätudel.
Matka ajal tekkinud tõus, saime napilt kuiva jalaga tagasi :)
Edasi Lõuna-Eestisse, Tartu-Põlva-teatrisse. Suure mehe ja sugulase dokumentaalne retrospektiiv Oskar Kurvitsast http://et.wikipedia.org/wiki/Oskar_Kurvits

ahja, Pärnu-Tartu vahemaa läbisin Roosi ja Velariga :) 180 km, 5:20.

nii... edasi... st tagasi Pärnusse, Tõstamaale, Orissaarde. V Orissaare triatlon.
Muulilt vette ja 300 m lainetes...
Soolasest veest välja ja pea 30 kraadisesse kuumusesse rattaga 15 km, üle 42 km/h avs.
Ning lõpetuseks nagu ikka jooks, 4 km. Raja rekord, tammepärg ja au-ja-kuulsus. Väga hästi korraldatud ning sobiks täitsa vabalt Eesti Karikasarja.

Kogu see kuum nädal ja võistlus tuletas taas meelde, kuidas kuumas ellu jääda: soolakapslid, joomine-joomine-joomine...
Tagasi Pärnu, kuumusega kaasas käiv äike....
ning tagasi Tartus...
Olen nüüd taas mõneks ajaks jäädavalt Lõunaosariigis, ootan inimesi TriSmile treeningutele ning treeningpartnereid oma trennidele...
Lõpetuseks, kes veel ei teadnud, kes on Marino Vanhoenacker... siis tema on mees, kes on teinud õige valiku ja veereb Scott Plasmaga Limited ning püstitas just uue Ironman Maailmarekordi 7:45:58.

Tulemust ei suuda veel kommenteerida aga Challenge Vichy 2011 Ironman´l (oma Ironman debüüdil) tõstan finishis käed ainult siis, kui kaotan sellele alla tunni!

Senikaua olen Tour de Franc´i lainel ja ootan Vaderilt vähemalt ühte pingelist Eurospordi õhtupoolikut.

2 comments:

  1. mees, varastasid pildi! Hakkad maksma, ja veel kuidas!!! :)

    ReplyDelete
  2. Copyright is a bitch!

    Pildid olen ise teinud, saanud sõpradelt, copy´nud Orissaare Facebookist, varastanud Googlist ja no loomulikult ka Hawaii kontorist :)

    vabandan

    ReplyDelete