Monday, October 04, 2010

Viimased...

Mis Sul viga on? Sa nagu puhata ei oskagi või? Mille nimel Sa seda ikka veel teed? Mis on Su eesmärgid ja kuidas Sa ennast motiveerid?

Hooaja kolmas pool pole kuigi lennukas olnud. Õigetele startidele pole saanud/ läinud. Veel enne kui asi lumiseks läheb, tuleb ennast veelkord proovile panna. Kuna hetkevormiga pole mõtet piiri taha sõita, siis jätan ennast kodumaale. Rattahooaeg on läbi, maastikule ma minna ei soovi. See aasta sõitnud bike.i vaid ühe korra - Xdream I etapp. Peab jooksma minema :)

10.okt Rabajooks 6,3 km, teen tõenäoliselt 2 ringi. Testin vormi, ootan muutusi võrreldes Saaremaa duatloni jooksule.
15.-17.okt Saaremaa kolme päeva jooks, kolme päevaga Maraton (10 km, 16 km, 16 km). Eesmärgiks lõppaeg 2:30, koht 10 seas.

3 comments:

  1. Ja seejärel.. Tere tulemast suusatama :)

    ReplyDelete
  2. Üldiselt, fännklubi oli sul Calellas kahal. ootasime umbestäpselt kella 8.15 alates, millal sa veest väljud, aga mida ei ole, seda ei ole.

    Taipasime, Priit juba läinud, väga hea, ujumisaeg alla 45min. Rattaraja tagasipöördepunktini umbes 1h ja 40min veel, seega seadsmine peagi sammud sinnapoole. Möödus esimene mees, siis teine, kolmas, kümnes, kahekümnes. Mida ei ole, seda ei ole.

    Tagasi lonkides nägime nr 15, kes oli kahtlaselt hispaanlase moodi ja sa ei suudaks isegi plastilise kirurgia abil ennast temasarnaseks moondada, sestap jõudis kohale, et fännklubi on, aga fännatavat ei ole.

    Polnudki lõppkokkuvõttes kellelegi tõsiselt kaasa elada, olen täiesti kindel, et oleksid seal esikümnes kenasti olnud. Ilm oli suviselt +27C ja peaaegu tuuletu.

    ReplyDelete
  3. to Märten!
    See uudis oli nüüd veel kurvem kui asjaolu, et ma Barcas starti ei läinud. Ma ise arvan ka, et mul oleks seal hästi läinud :)
    Tänud toetusest, luban teinekord mitte alt vedada!

    ReplyDelete