Thursday, March 17, 2011

Esimene kokkuvõte

Kui sissejuhatus välja jätta, siis mul hakkab esimene nädal lukku minema. Homme veel viimane üle 4 tunnine päev ja siis esimene puhkekas. Kui homme maokat ei pane, siis peaks 7 päevaga tulema üle 28 tunni - ca 500 km ratast, ca 100 km jooksu ja vaiksed 12 km ujumist.

Järgmises tsüklis suurendan kindlasti ratta kilometraaži, jooksu ja ujumise jätan põhimõtteliselt samaks. Juurde peaks tulema veel ÜKE treeningud.

Hea meel on selle üle, et igahommikune 20 min nö. kohvijooks on lausa meeldima hakanud. Pikematel krossidel hoopis teine astumine. Rattas veel väiksel kettal 90-100 kadentsi. Ühel tõusul olen pulssi ka testinud, ilusti läks üle 160 ära, seega sisemist väsimust veel ei ole. Homme ehk panen eest suure peale :)

Laagri kõige ägedamad valge-must-punane vokid. Kuhu see Maailm küll jõudnud on? Kui Sul pole disaini-laksu, siis Sind pole olemas. Rääkimata muudest vidinatest...

Ilmad on läinud oluliselt soojemaks. Vihm on asendunud päiksega, vahelduvalt valgete pilvedega. Sõita saab juba lühikestega. Nagu päris! Õhtuti saab rannas vaikselt chill-grill-vinot libistada. Pool laagrit hakkab vaikselt läbi saama, peab veel viimas võtma, et siis koju tagasi taastuma tulla.

Järjekordne klipp, Ahti stiilinäide :)

2 comments:

  1. tundub et teil on seal kõik väga halvasti :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete