Sunday, March 13, 2011

Esimesed muljed

Viimase paari päevaga on suures osas pilt selgeks saanud, millise potentsiaaliga koht siin on. Elamised on head, kui mitte viimase peal. Majad 4-6 kohalised, 2-3 vannitoaga, köögi ja suure elutoaga. Pisut on jahe, põrandad külmad ja kergelt on niiske. Aga ilmadega soojenemisega ja kütte sisse lükkamisega on need mured lahenenud.
Kuna ilm pole rattatreeninguid väga soosinud, siis oleme rohkem jooksnud ja ujunud. Pea iga hommik (v.a. üks kus kallas vihma) oleme käinud nö. kohvijooksul - u 20 min enne hommikusööki. Pikemaid jookse saab teha kahte suunda - mööda rannikut ja otse sisemaale. Rannajoonel saab joosta nii liival kui ka kõval pinnal. Sisemaal on apelsiinikasvandus, mille vahel jookseb kitsas kruusakas. Viimane lõhub jalga oluliselt vähem :)
Ujumiseks on siin kaks basseini: üks suurem nö. olümpiakeskus, kus veel jõukas ja staadion, teine sadamas jahtklubi hoones. Kuna ujumine pole siin olles põhieesmärk, siis nende tingimustega olen samuti rahul.

Rattaga pole veel pikemat tiiru teinud, seega selles osas on veel teed suht avastamata. Teeme seda täna. Esialgu niikuinii eest väikse hammaka veeremised. Ilm on hetkel läinud ilusaks: 20 kraadi, taevas selge, valgete pilvedega. Tuul on küll jahe aga päike kütab juba parajalt :)

No comments:

Post a Comment