Friday, March 19, 2010

Esimene päev Itaalias!

No hea küll! Enne kui kohe ilusa ilma, kõrgete mägede, mõnusa veini ja muude naudingute juurde lähen, kiire ülevaade reisist.
18:00 kopikatega istusin Kliinikumi parklast autosse ja minek! Läti suht tukkusin. Leedus sain kettasse ja kuni Varssavini. Leedus oli mingi 10-15 km kiilakat, kus pidi korraks hoo maha võtma. Muidu väga tagasi ei hoitud. Varssavis olime u 04:00 ja sealt hakkas ka minu öö, kuni umbes kella 8ni sain magada. Siis läks uni ära, sest rooli lasti Mikk, kes tõestas, et temagi oskab kiiresti sõita. Tsehhis oli esimene hetk, kus autost välja tulles tuli naeratus näole. Räme soe oli juba! Austrias sain teiskorda kettasse ja kuni Itaaliani ja natuke peale. Lõpu võttis enda peale Paul, kes ainukesena suutis itaalaste mentaliteedile vastu hakata. Täpsemalt siin sellest kirjutama ei hakka ;) . Kokkuvõttes 28 tundi sõitu, koos kõikide pausidega. Oleks tulnud nats alla 27 aga Firenze juures olid ummikud, avariid jne! Kõrgeim temperatuur oli 18 kraadi, Itaalias. Kohale jõudes asjad maha, rattad kokku, naaberkorterist varastasime süüa ja magama ära. Veinini ei jõudnud... Pilt õhtusest Firenzest, kiirteel!
Hommikul avanes selline pilt. Kuna õhtul poodi ei jõudnud, siis 8:30 olime kohalikus poes. Arve 149 eurot. Mingi paariks päevaks peaks piisama. Ainus asi, mis Eestist sai kaasa toodud oli puder.

Meie kurikuulus venitusala. Kui õhtud vaid natukene soojemaks läheks, siis teeks loojuva päikese poole päikse-tervitust. Sissejuhatav treening, 2 h 30 min, ca 70 km. Pikkade õhukestega hakkas kohati isegi palav. Sadula paika panemisega sai ühe kiirenduse ka teha. Ning viimasel pikemal tõusul testis üks noor jalgu. Väga mõnus, esimestest kilomeetritest saati puhas nauding. Pildil koos Mikk Vaaksuga. Õhtul kerge bassein. Kuna pole reisi ja muudel põhjustel vette viimastel päevadel saanud, kasutasin kohe võimalust. Nädalavahetusel on siin basseiniga keeruline. Väga kaua see siin lahti ei ole ja eesmärk enne rohkem maiste aladega joonele saada. Järgmisel nädalal teeme esimesed hommikuses tõsisemad ujumised.

No comments:

Post a Comment