Thursday, March 25, 2010

Esimene vihm!

Esimese tsükli neljas ja ühtlasi ka viimane päev. Eilsest mägisest etapist pole päris lõpuni veel ära taastunud. Muutsin sujuvalt päevaplaani ja läksin hommikul ujuma.

Eelmisel õhtul vaatasin uuesti oma ujumisvideot ja panin esimesed eesmärgid paika. Täis kordika laks! Pisiasjad, nagu käe vette asetus, tõmme jne on kerge jälgida aga jalalöök iga tõmbe lõppu ikka veel suhteliselt keeruline. Kõhulihased hakkasid mingi hetk ära väsima. Algus on tehtud, mõte on positiivne, peab meeldima, hakkab tulema...

Peale ujumist kerge eine, asjad kokku ja Pauliga tripile. Sõitsime Buti linna, ca 170 km eemal, Pauli õele külla paariks päevaks. Läheks Tallinn-Tartu vahe ka nii mängeldes, 140-150 km/h ja zupsti oledki kohal.

Ilm oli selline niiske ja sombune aga samas temperatuur aina kasvas, Butis juba 20 kraadi. Õhtul, laagri esimene pikem jooks toimus juba kerges vihmas. Mulle näidati üks 7-8 km ring ette. Selline mõnus, kruusakas, asfalt, maastik, kus üks üle kilomeetri pikkune tõus. Ringile jäi 2 allika kohta, kus sai janu kustutada. Kuna ilm oli ikka suhteliselt niiske, jäi lõdvestav kerimine ära. Surfasime kohalikes ratta- ja riiete poodides.
Poodi ennast pole ollagi aga üle 50 000.- rattad ripuvad reas lae all. Paar korralikku eraldistardi püssi oli ka. Tiimi riided 20-30 euri tükk. Paradiis...

No comments:

Post a Comment