Monday, June 21, 2010

Hooaja esimene kooma!

Ilma naljata! Elu jooksul igast asju tehtud aga selline moment jääb meelde. Paigaks Tartu Velo Tuur, 11.-13. juuni. Minu jaoks siiski vaid 11.-12. juuni. Koomamoment 12. juuni viimased 15 km.

Sissejuhatuseks tegin reedel Otepääl paaritunnise veeremise. Mille sees sõitsin emaga 2 X TriStar11,1 rattaraja läbi. Kõikidest tõusudest sirge seljaga üles! Kodus kerge eine ja proloogile, 1,2 km tehniline eraldi Tähtveres, Lauluväljaku ümbruses. Kuna mingi vahe kukkus ühes kindlas kurvis iga kolmas mees, siis võtsin selle kindla peale. Kaotust võitjale ca 15 sek.

Startisin proloogile viimasena, kell 21:00, õhtul enam suurt süüa ei tahtnud ja läksin lihtsalt magama. See oli hommikuse trenni kõrval viga nr.2! Hommikul kaebused puudusid, veeresime Virgoga starti ja siis hakkas sadama.

Sõideti 2 ca 25 km pikkust ringi. Tugeva tuule tõttu oli 2 sirget küljekat, 1 otse vastu ja 1 tagant. Esimene ring ei olnud raske, vahel ei suutnud lihtsalt endale küljeka lõikudel varju leida ja pidin paar korda soolot järgi sõitma. Vahetult enne teist ringi oleks kord nii muuseas autosse pannud, kerge moti langus ja lasin pundi minema.

Tagant tilkus veel mehi juurde ja päike tuli välja. Ei tahtnud veel loobuda, alt kinni ja vaikselt imesime ennast tagasi punti. Umbes kilomeetri sain puhata kui keerati küljekale ja vajutati taas gaas põhja. Tagantuule lõigul sai mul küte otsa ja jätkus veeremine 30 km/h. Tahtmist oli, keha enam ei olnud! Täielik "format C"

Üle joone, Miku autosse, Opera Pizzasse, "restart"! Tund hiljem veel uus söömine ja magama ära. 2 h magasin ja siis jalutasin linna jaurama. Järgmisel päeval kriteeriumil ma enam ei startinud, vaid jooksin ning ujusin. Hämmastavalt värske oli olla. Seda kõik oligi vaja...

No comments:

Post a Comment