Friday, February 05, 2010

TriSmileTeam´i õhtune matk!


Kuna 25ndal detsembril Mäx´i eestvedamisel toimunud „Pekist priiks“ matk Otepäält-Tartusse jäi mul perekondlikel põhjustel sooritamata, polnud seekord küsimust, kas minna või mitte. Plaan oli lihtne: ALeCoq Sport- Ihaste- Luunja- Kaagvere- (Roiu)- Kurepalu-Ülenurme- Tartu. 35 km, start 17:30. Jooks + kõnd 5´+5´. Stardis Mäx, Andi, Sven, Kunnar, Mait ja mina. Kaasas 3 lampi, 1 kollane vest, jooki ja tahket süsikat.

Huvitavaks läks enne Kaagvere. Suht pommiauk, vaikne-pime-kedagi-ei-ole! Universaal VW, reisijateks ema koos vähemalt 2 lapsega olid jäänud kodutõusul hange kinni. Ja siis, kes-teab-kust ilmusid välja 5 meest ja lükkasid auto ilusti koju. Kõigil oli karma 500ga plussis ja namaste.

Metsa alla ennast kergendama minnes leidsid end peagi rinnuni lumes. Pidi leppima teepervega. Õnneks täiesti pimedaid kohti pea, et polnudki. Luunja ja äärelinna tuled kumasid ilusti ja kergendasid olekut, „kodu siinsamas ju!“

Esimesed „katkestajad“ läksid Kurepalus sauna. Ei olnud nõrgad, lihtsalt kodu tuli vastu. Jätkasime siis juba ainult kolmekesi. Edasi juba 10´ + 5´ (jooks + kõnd).

Tugevat iseloomu näitas ülesse Andi, kellel tekkis võimalus Aardla ristis auto peale istuda. Pani kõigest oma punsu (koos minu koduvõtmetega ja mobiiliga) autosse ja jätkas. Ekraani juures läksime lahku! Täpselt 4 h !

Õhtu nali: „issi, kus Sa käisid; issi, miks Sa nii kõnnid; issi lähme hüppenööriga hüppama!“

Tänaks lõpetuseks ka mõistlikke autojuhte, kes meid nähes ei lasknud signaali, vaid võtsid täistuled maha, aeglustasid ja sõitsid kaarega mööda.

1 comment:

  1. tsitaat: Tänaks lõpetuseks ka mõistlikke autojuhte, kes meid nähes ei lasknud signaali, vaid võtsid täistuled maha, aeglustasid ja sõitsid kaarega mööda.

    hulludest peabki kaugele hoidma.

    ReplyDelete